Boekingen - Stadskanonniers 2019

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boekingen


Contact:

Stichting Stadskanonniers Amersfoort
Secretariaat
Kalverkamp 1
3831 PR Leusden
Telefoon 033-494 3622
E-mail: stadskanonniers@gmail.com

KvK nummer 32136438
Als richtprijs (2018) geldt € 350,- per optreden met 3-5 kanonniers. Hierbij worden 1 á 2 schoten afgevuurd. Aangezien vrijwel geen enkel optreden "standaard" is, wordt een definitieve offerte pas uitgebracht als alle wensen van de opdrachtgever bekend zijn.

Neem voor details altijd eerst contact op met het secretariaat s.v.p.
Buiten de regio Amersfoort worden reis- en transportkosten in rekening gebracht.
De Stichting Stadskanonniers Amersfoort is niet BTW plichtig; er wordt op de factuur dan ook geen BTW vermeld.Vergunningen

Het gestelde in de Wet Wapens en Munitie ten aanzien van het schieten met voorlader kanonnen en de hiervan afgeleide bepalingen zijn op onze optredens van toepassing.

De Stichting Stadskanonniers Amersfoort beschikt over alle -door het Ministerie van Justitie afgegeven- vergunningen v.w.b. het voorhanden hebben van het kanon, kruit en het vervoeren hiervan.

Het feitelijke afvuren mag uitsluitend door onze eigen kanonniers worden gedaan. In het belang van de veiligheid van omstanders en eigen personeel dienen aanwijzingen door de Stadskanonniers en het bevoegde gezag volledig te worden opgevolgd.

Per evenement dient separaat een vergunning te worden aangevraagd bij de betrokken gemeente. Deze vergunningen dienen tijdig te worden aangevraagd.

Uiteraard assisteren wij graag bij het aanvragen van de benodigde vergunningen, maar de eindverantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de opdrachtgever.
© Stadskanonniers Amersfoort 2018-2019
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu